BİTLİS / ADİLCEVAZ - Hıdırşah Ortaokulu

Hıdırşah Ortaokulu

HIDIRŞAH MAH. SEYDİ BABA CAD. NO 51/2 ADİLCEVAZ / BİTLİS
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığı altında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Kısacası;.....bizler; ISTIYORUZKİ... * Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, * Okullarımızda, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, * Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri...olmasın. * Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Bizler okul toplumu(öğrenci,eğitim öğretim çalışanları, veliler) olarak, * Okul öğrencilerinin daha iyi bir öğrenim görmelerini sağlamak, * Öğrencilerimizin bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak, * Bütün öğrencilerimize ikibinli yılların gelişen gereksinimlerine yabancı kalmayacağı beceriler kazandırmak, * Öğrencilerimize Atatürk’ün temel ilkelerinden taviz vermeyen laik, sosyal, demokratik, çağdaş, katılımcı, insan haklarına saygılı,çevrenin genel ihtiyaçlarına cevap veren eğitim anlayışını kazandırmak için varız.
08:30-11:40 13:00-15:20
KARAYOLU